• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo a reuşit surpriza şi a câştigat pe terenul Stelei, în cel de-al doilea meci din sferturile de finală ale Ligii Naţionale. A fost echilibru după primul sfert, în care cele două echipe au marcat spectaculos, de la trei puncte.

La pauza mare, "roş-albaştrii" au avut trei puncte avans, diferenţă care s-a mărit cu încă două puncte înaintea ultimelor zece minute. "Alb-roşiii" au dominat finalul şi au reuşit să se impună cu 85-82.

Dinamoviştii Babkauskas, cu 21 de puncte, şi Sutalo, cu 20 de puncte, au fost cei mai buni marcatori ai partidei.

"Cred că le-am permis prea multe aruncări de afară, şi-au intrat în mână. Inclusiv la sfârşit, când aveam 4 puncte avantaj, au reuşit un coş de la 8 metri, care a fost foarte important şi au câştigat meciul. În continuare sperăm. Este 1-1, mai este mult. Suntem optimişti şi ne vom califica", a comentat Titus Nicoară.

"Acum poate că am avut mai mult noroc. Am dat maximum în atac şi în apărare, Steaua este o echipă foarte bună. Este doar primul pas spre semifinale. Steaua va avea, cu siguranţă, o reacţie după această înfrângere", a replicat Nenad Sulovic.

A fost prima victorie a lui Dinamo în faţa Stelei de la revenirea în Liga Naţională. Meciul trei al finalei se va juca pe terenul lui Dinamo, duminică, în direct la Digi Sport 4, de la 19:45.

 

Embed: