• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Barcelona a pierdut la Belgrad cu Steaua Roșie în etapa a 3-a a Euroligii, sârbii s-au impus cu 76 - 65.

Catalanii a ajuns la două înfrângeri în primele trei etape ale Euroligii, primul sezon în care cele 16 echipe joacă între ele în sistem campionat, cu tur şi retur.

La Belgrad, catalanii au avut iniţiativa doar în primul sfert, pe care l-au încheiat cu un avantaj de şapte puncte. Împinsă de 18.000 de fanatici din tribună, Steaua Roşie a reacţionat imediat: a câştigat sfertul secund la diferenţă de 16 puncte şi a rămas la conducere până la final, scor 76-65.

Cel mai bun marcator al meciului a fost jucătorul echipei din Belgrad, Marko Guduric, cu 21 de puncte în 25 de minute și 15 secunde petrecute pe teren.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Pentru Barcelona cele mai multe puncte le-a reușit Brad Oleson, cu 15 puncte în 33 de minute și 3 secunde petrecute pe teren.

După trei etape, Steaua Roşie Belgrad a ajuns la două victorii și ocupă poziția a 5 în clasament. De partea cealaltă, Barcelona se află pe locul 12 din 16 echipe.

Sursa foto: euroleague.net