• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE: 20:57: LeBron James l-a mai atacat o dată pe preşedintele Statelor Unite, Donald Trump. "Poporul conduce ţara asta. Nu tu conduci Statele Unite... În niciun caz"", a fost noua reacţie a starului american.


Donald Trump nu e cel mai iubit personaj în lumea sportului american. Totul a pornit de la decizia preşedintelui să îi retragă invitaţia la Casa Albă starului de la Golden State Warriors, Stephen Curry.

Baschetbalistul a explicat că ezită să meargă la Casa Albă, iar reacţia lui Trump a venit imediat: "Să ajungi la Casa Albă este o mare onoare pentru o campioană. Stephen Curry ezită, drept urmare invitaţia nu mai e valabilă", a comentat preşedintele Statelor Unite pe contul personal de Twitter.

Warriors a emis un comunicat prin care a dezvăluit faptul că echipa nu va mai merge la Casa Albă, ci preferă să facă un marş pentru a celebra "egalitatea, diversitatea şi acceptarea".

"Un nesimţit", a fost caracterizat Trump de vedeta LeBron James, care a mai adăugat: "Era o onoare să mergi la Casa Albă înainte să ajungi tu preşedinte".

Cel mai vehement a fost totuşi actorul Michael Rapaport: "Kevin Durant, LeBron James, Steve Kerr, Greg Popovich, Yao Ming, Larry Bird, nimeni nu vrea să se întâlnească cu tine, nesimţitule!", a spus acesta într-un clip postat pe Twitter.

 

Conform tradiţiei, preşedintele Statelor Unite primeşte, în săptămânile sau lunile care urmează după câştigarea trofeului, echipele campioane din marile ligi profesioniste nord-americane (fotbal american, hochei, baschet şi baseball), precum şi din foarte popularele campionate universitare (NCAA).