• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Moment incredibil la derby-ul dintre Timișoara și Sibiu, din Liga  Națională de baschet masculin. Doi jucători ai oaspeților s-au luat la bătaie pe marginea terenului, în timpul unui time out.

Momentele neplăcute au avut loc cu circa 6 minute și jumătate înaintea finalului, când timișorenii conduceau la 11 puncte (73-62) și antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a cerut un time out. Doi jucători americani ai oaspeților - Monyea Pratt (32 de ani) și DeAngelo Riley (29 de ani) - s-au luat la bătaie și au fost despărțiți cu greu de colegi.

Cei doi marcaseră 27 de puncte împreună până în momentul încăierării, dar tensiunea a escaladat, cel mai probabil, din cauza reproșurilor reciproce cauzate de situația nefavorabilă de pe tabelă. Colegii și ceilalți oameni din jur i-au ținut cu greu pe cei doi coloși - Pratt are 1,96 metri înălțime și o greutate de 98 de kilograme, în timp ce Riley are 2,06 m și 107 kilograme.

Ambii au fost descalificați și riscă suspendări drastice din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Baschet. Fără Pratt si Riley pe teren, formația oaspete nu a mai ținut pasul cu Timișoara, care s-a distanțat și în cele din urmă a terminat cu scorul de 92-78.

VIDEO Bătaia dintre Pratt și Riley

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT