• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Început stelar în noul sezon din Euroliga masculină de baschet. ÎN DIRECT la Digi Sport, Real Madrid şi-a încântat fanii şi a învins-o pe Olympiacos cu 83-65.

Real Madrid și Olympiacos au deschis noul sezon din Euroligă. Într-o reeditare a finalelor din 2013 și 2015, granzii continentului au fost la înălțime. Echipa blanco a preluat conducerea încă din debutul meciului și a câștigat cu 24-17 primul sfert.

Anthony Randolph a făcut spectacol în tricoul gazdelor, dar până la pauza mare grecii s-au apropiat la doua puncte, 42-40. De 9 ori câștigătoare a competiției, Real Madrid s-a desprins decisiv în cel de-al treilea sfert pe care l-a câștigat cu 20-13. Autor a 22 de puncte, Sergio Llull a fost cel mai bun marcator al disputei care s-a încheiat cu victoria spaniolilor, scor 83 - 65.

Pentru Olympiakos a fost cea mai drastică înfrângere într-un prim meci din Euroligă. Runda următoare grecii primesc acasă vizita celor de la Anadolu Efes, în timp ce Real Madrid va evolua în deplasare la Maccabi Tel Aviv.

Sursa foto: euroleague.net