• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport, ruşii de la Unics Kazan au obţinut a doua victorie în sezonul regulat al Euroligii masculine de baschet. În runda a şasea, Unics au învins Steaua Roşie Belgrad, scor 65-62.

Steaua Roşie Belgrad a avut două puncte avantaj la pauza mare a meciului disputat în deplasare la Unics Kazan (32-27), după ce primul sfert se încheiase la egalitate, 17-17.

Gazdele au reuşit însă să întoarcă rezultatul în ultimele două sferturi ale meciului, iar victoria s-a conturat în final. Sârbii au condus cu 62-60 când mai erau 16 secunde de joc, iar reuşita de trei puncte a lui Keith Langford a adus Unics Kazan pentru prima oară în avantaj. Scorul final, 65-62 a fost stabilit după două aruncări libere transformate de Marko Manic.

Americanul Langford - cu 23 de puncte - a fost omul meciului la Kazan. Ruşii au obţinut a doua victorie, însă, la fel ca şi oaspeţii de la Steaua Roşie, sunt în afara locurilor de playoff după şase runde din sezonul regulat.