• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

ÎN DIRECT la Digi Sport, ruşii de la Unics Kazan au obţinut a doua victorie în sezonul regulat al Euroligii masculine de baschet. În runda a şasea, Unics au învins Steaua Roşie Belgrad, scor 65-62.

Steaua Roşie Belgrad a avut două puncte avantaj la pauza mare a meciului disputat în deplasare la Unics Kazan (32-27), după ce primul sfert se încheiase la egalitate, 17-17.

Gazdele au reuşit însă să întoarcă rezultatul în ultimele două sferturi ale meciului, iar victoria s-a conturat în final. Sârbii au condus cu 62-60 când mai erau 16 secunde de joc, iar reuşita de trei puncte a lui Keith Langford a adus Unics Kazan pentru prima oară în avantaj. Scorul final, 65-62 a fost stabilit după două aruncări libere transformate de Marko Manic.

Americanul Langford - cu 23 de puncte - a fost omul meciului la Kazan. Ruşii au obţinut a doua victorie, însă, la fel ca şi oaspeţii de la Steaua Roşie, sunt în afara locurilor de playoff după şase runde din sezonul regulat.