• Cupa României semifinale, tur: CS U Craiova - Voluntari, joi, ora 20:30, pe Digi Sport 1
  • Spania etapa 35: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, ora 17:15, pe Digi Sport 1

CSKA Moscova este aproape de a câştiga Euroliga pentru a şaptea oară în istorie. La a 13-a prezenţă din ultimii 14 ani în Final Four, baschetbaliştii din capitala Rusiei au trecut fără mari emoţii de conaţionalii de la Lokomotiv Kuban Krasnodar, scor 88-81.

Aflată la prima participare în această faza a competiţiei, echipa antrenată de Georgios Bartzokas a resimţit tracul debutului şi a fost condusă cu 9-0 în startul partidei.

CSKA a câştigat cu 23-12 primul sfert, dar adversarii au reuşit să recupereze câte un punct în următoarele două sferturi.

Cu toate acestea, roş-albaştrii au continuat să conducă ostilităţile, iar principalul marcator al meciului, Nando De Colo, a ajuns la un total de 28 puncte.

Lokomotiv nu a cedat şi s-a apropiat pe final (84-79), dar experienţa principalilor favoriţi s-a văzut în ultimele secunde ale meciului, iar CSKA s-a impus cu 88-81 şi va juca finala de la Berlin.

În finală, ruşii vor da piept cu Fenerbahce, care s-a impus, scor 88-77, după prelungiri, în duelul cu Laboral Kutxa (Spania).