• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua nu a putut să-și ia revanșa cu U Cluj. La doar patru zile după ce au cedat pe terenul ardelenilor, roș-albaștrii au suferit o nouă înfrângere.

Oaspeții au controlat partida restantă din etapa a 5-a a Ligii Naționale. Au încheiat în avantaj primul sfert, 20-14, și au rămas la conducere până la pauza mare. Doar arbitrul i-a pus la încercare. Mircea Șerban l-a lovit involuntar pe Cătălin Baciu, care s-a resimțit. Finalul le-a apartinut clujenilor. S-au descătușat în ultimele minute și au câștigat cu 77-59.

Să o batem de două ori pe Steaua şi să avansăm în campionat este extrem de important. Pentru că am putea să ne întâlnim din nou în play-off şi să ne luptăm pentru titlu”, a spus Kyndall Dykes, de la U Cluj.

Steliștii au acuzat șocul și spun că este momentul să se adune și să nu mai facă astfel de rezultate.

”Am pierdut foarte multe meciuri, trebuie să începem să ne intrăm în ritm, să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce facem și să începem să jucăm baschet, pentru că la acest moment ne zbatem undeva, dar e foarte greu să jucam așa”, a spus și Titus Nicoară de la Steaua. 

Pasalic si Dykes cu câte 16 puncte, au fost cei mai buni marcatori ai partidei.