• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Felipe Massa, care a anunțat că se va retrage la finalul sezonului, nu a reușit să termine ultima cursă ”de casă” a carierei. Pilotul de 35 de ani a abandonat în turul 49 al Marelui Premiu al Braziliei, care a fost întreruptă de două ori.

După ce a coborât din monopostul său, sud-americanul născut chiar la Sao Paolo, i-a salutat, cu lacrimi în ochi, pentru ultima dată pe fanii săi, după care a fost a primit ovațiile și mecanicilor celorlalte echipe.

 

 

 

 

În urma abandonului lui Felipe Massa, pe circuit a intrat din nou Safety Car-ul.

Tot la Interlagos, în urmă cu opt ani, deși câștiga cursa, brazilianul care, atunci, pilota pentru Ferrari, pierdea titlul mondial, în ultimul tur, în fața lui Lewis Hamilton. În 2008, sud-americanul a fost și cel mai aproape să devină campion.

Un an mai târziu, acesta a trecut printr-un moment dificil, în urma unui accident suferit în calificările de la Hungaroring. Massa s-a ales atunci cu o fractură de craniu, după ce niște debriuri rămase pe circuit au pătruns prin casca sa și l-au lovit deasupra ochiului stâng. Acel incident a însemnat finalul sezonului pentru vicecampionul mondial de la acea vreme.

Ultima cursă din cariera brazilianului de la Williams va fi cea de la Abu Dhabi, de peste două săptămâni.