• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Campionul mondial din ultimii doi ani, Lewis Hamilton, nu pare să resimtă presiunea acestui final de sezon, cu toate că se află în urma coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg, în clasamentul general.

În momentul în care penultima cursă a anului, cea de la Interlagos, a fost întreruptă pentru prima dată, după un accident al lui Kimi Raikkonen, Hamilton i-a oferit geaca sa domnișoarei care îi ținea umbrela pe grila de start, pentru ca aceasta să nu mai îndure frigul.

Înaintea Marelui Premiu al Brazilei, Rosberg conducea cu un avans de 19 puncte în fața lui Hamilton. Sezonul se va încheia la Abu Dhabi, pe 27 noiembrie.

Cursa sud-americană a fost întreruptă, mai întâi, pentru aproximativ o jumătate de oră, după ce comisarii au fluturat steagurile roșii în turul al 21-lea. Mai apoi, în turul cu numărul 29, a avut loc a doua întrerupere, întrucât ploaia s-a întețit. Tot din cauza ploii și a vizibilității scăzute, piloții au luat startul la Interlagos în urma Safety Car-ului.