• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, azi, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, 21:15, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

Pascal Wehrlein va concura pentru echipa Sauber în sezonul 2017 din Campionatul Mondial de Formula 1. Werhlein s-a aflat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Nico Rosberg la Mercedes AMG Petronas.

Mutarea acestuia la Sauber îl avantajează însă pe finlandezul Valtteri Bottas, care în urmatoarele zile va fi confirmat la echipa campioana mondială. Wehrlein a avut un prim sezon excelent în Formula 1, cu Manor, și a obținut un punct în Marele Premiu al Austriei.

Acel punct nu a fost însă suficient pentru ca team-ul britanic să încheie anul pe locul al 10-lea în clasamentul constructorilor și să încaseze bonusuri financiare.

Pascal Wehrlein este produs al academiei Mercedes, însă la Sauber va folosi un motor Ferrari, specificație 2016. Neamțul a devenit în 2015 cel mai tânăr campion din istoria DTM-ului, cu 2 victorii și 5 clasari pe podium.

Sezonul 2017 din Formula 1 va fi în direct pe canalele Digi Sport. Prima cursă, Marele Premiu al Australiei, se va desfășura pe 26 martie.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT