• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE: În cele din urmă, Sebastian Vettel a fost penalizat cu un stop&go de zece secunde, pentru reacția sa din prima jumătate a cursei. Acesta a reușit în să să iasă pe pistă și să se mențină în fața lui Hamilton, până la final. Germanul a terminat pe locul al patrulea, în timp ce germanul, cu o poziție mai jos cursa de la Baku pe care a câștigat-o Daniel Ricciardo, în fața lui Valtteri Bottas și Lance Stroll.


Cursa de la Baku, din Marelele Premiu al Azerbaidjanului a fost întreruptă cu steag roșu după 23 de tururi, după ce, într-un moment în care pe pistă se afla Safety Car-ul, Sebastian Vettel a intrat în Lewis Hamilton.

Britanicul de la Mercedes era lider, însă rula cu o viteză foarte mică, incomodându-l astfel pe germanul de la Ferrari, aflat imediat în urma sa. Astfel, după un viraj, Vettel a intrat în rivalul său, după care, în mod intenționat a avansat în dreptul lui Hamilton lovindu-l intenționat, fără însă ca cele două monoposturi să aibă mult de suferit.

În cele din urmă, comisarii de cursă nu au luat nicio măsură împotriva celor doi, iar, după aproximativ 20 de minute, cursa s-a reluat, tot cu Safety Car-ul în fața plutonului.

Vettel și Hamilton nu au scăpat în totalitate de griji. Atitudinea celor doi urmează să fie investigată și după cursă de comisari, care ar putea să-i sancționeze ulterior.

Înaintea incidentului dintre Vettel și Hamilton, Safety Car-ul intrase pe pistă în urmă incidentului dintre cei doi piloți Force India, Sergio Perez și Esteban Ocon.

VIDEO Incidentul dintre Vettel și Hamilton:

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT