• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Germanul Nico Rosberg (Mercedes), câştigător în Australia în primul Mare Premiu al sezonului de Formula 1, a semnat cel mai bun timp şi în cea de-a 2-a sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Bahrainului, după ce fusese cel mai rapid şi în prima sesiune de vineri.

Vicecampionul mondial, care a reuşit cel mai bun tur în 1min31sec1/1.000, l-a devansat cu 241/1.000 pe coechipierul său, britanicul Lewis Hamilton. Triplul campion mondial en titre a terminat a doua sesiune cu un avans de o secundă în faţa compatriotului său de la McLaren, Jenson Button, care a reuşit al treilea timp sub lumina reflectoarelor de pe circuitul de la Sakhir, din apropiere de Manama. 

Important pentru Rosberg a fost că vineri i-a dominat pe piloţii scuderiei Ferrari. El a avut un avans de o secundă şi jumătate în faţa finlandezului Kimi Raikkonen, în timp ce germanul Sebastian Vettel nu a reuşit să termine această a doua sesiune. 

Calificările de sâmbătă vor avea loc la aceeaşi oră (18,00 locală, 15,00 GMT) ca şi cursa de duminică. Ele se vor desfăşura, ca şi la Melbourne, într-un nou format, foarte criticat în Australia, care elimină concurenţii cei mai lenţi la fiecare 90 de secunde.