• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Circuitul stradal Marina Bay din Singapore a devenit, în sezonul 2008, primul din istorie care a găzduit un Mare Premiu în nocturnă. Pentru cursa inaugurală, organizatorul a vândut toate biletele, astfel încât acest Grand Prix a rămas în calendar.

Primul învingător a fost spaniolul Fernando Alonso, după celebrul scandal "Crashgate", care a dus la excluderea lui Flavio Briatore din competiție. Totuși, Sebastian Vettel, cu 4 victorii, este pilotul care a câștigat de cele mai multe ori la Singapore. Germanul s-a impus ultima dată în 2015, iar acela a fost ultimul succes Ferrari în Formula 1.

Strategia de cursă va fi elementul decisiv, ținând cont de nenumăratele apariții ale mașinii de siguranță. Safety-carul a apărut de 12 ori până acum, de fiecare dată din 2008 încoace. În plus, condițiile atmosferice sunt critice în week-endul asiatic.

Aflat la doar 172 de kilometri de ecuator, în Singapore se ating temperaturi de 60 de grade Celsius în interiorul monoposturilor. Ambianța aparte este dată și de nocturna asiatică, cea mai spectaculoasă din Formula 1, dar și de evenimentele conexe.

Înaintea etapei cu numărul 15, diferența la general între liderul Lewis Hamilton și colegul său Nico Rosberg este de două puncte. Primele antrenamente se vor desfășura vineri, de la ora 13:00, în direct pe Digi Sport 2.

Marele Premiu al statului Singapore se va desfășura duminică, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante momente ale cursei se pot vedea în timp real pe digisport.ro.