• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Arena Națională nu are în prezent avizul ISU pentru a funcționa, însă a fost inclusă de britanicii de la FourFourTwo în topul celor mai frumoase 100 de stadioane ale lumii.

Cel mai mare şi mai modern stadion de fotbal al României a costat aproximativ 234 de milioane de euro și ocupă, în viziunea sursei mai sus menționate, locul 74 în topul celor mai frumoase 100 de arene de pe glob.

Clasamentul a fost alcătuit ținându-se cont de istoria arenei, atmosfera creată pe stadion, capacitatea, arhitectura construcției, dar și factorul "wow" , așa cum l-au numit englezii.

Aceștia amintesc faptul că pe Arena Națională a găzduit o finală de Europa League, iar în 2020 aici ar trebui să se dispute mai multe partide de la Euro.

Singurul aspect negativ, în opinia celor care au alcătuit topul, este dificultatea cu care se poate estima numărul de spectatori, asta din cauza faptului că scaunele au diverse culori.

Următorul meci care ar trebui să se dispute pe Arena Națională este derby-ul Dinamo - Steaua. Meciul se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Primul loc în această ierarhie este ocupat de "La Bombonera", arenă pe care își dispută meciurile de acasă Boca Juniors. Stadionul este descris ca o "minune arhitecturală", "un loc unde ar trebui să ajungă măcar o dată în viață orice iubitor de fotbal". Podimul este completat de Camp Nou din Barcelona și Wembley.

Cele mai frumoase stadioane ale lumii, conform FourFourTwo:

1. La Bombonera

2. Camp Nou

3. Wembley

4. Azteca

5. San Siro

6. Maracana

7, Signal Iduna Park

8. Santiago Bernabeu

9. Old Trafford

10. Allianz Arena

.............................

74. Arena Naţională