• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Daniela Ospina, fosta soţie a lui James Rodriguez, a vorbit pentru prima oară public despre motivul divorţului din vară.

Columbianul e gata pentru un nou început odată cu trecerea la Bayern Munchen. Nu doar profesional, ci s-a confruntat şi cu o nouă etapă a vieții și în plan personal.

Presa din Columbia a anunțat că jucătorul cumpărat de Real Madrid pentru 80 de milioane de euro a divorţat de soția sa, nimeni alta decât Daniela Ospina. Aceasta este sora lui David Ospina, goalkeeperul lui Arsenal, dar și al naționalei Columbiei, acolo unde este coleg cu James.

Cei doi au decis să se despartă, dar relația dintrei ei este una bună. Mariajul pe care îl aveau de 5 ani nu a rezistat din cauza distanţei, lucru recunoscut în premieră de Daniela.

"Eu nu am vrut să merg în Germania pentru că am afaceri în Columbia şi Spania. Nu puteam să mă împart între atâtea locuri. James a vrut să se ducă la Bayern pentru că avea nevoie de o schimbare în carieră. A fost extrem de trist şi dificil să îi spun vestea, dar am reuşit să ne comportăm matur şi calm. Ştiam că aveam o responsabilitate pentru copil şi am rămas în relaţii foarte bune", a spus Daniela Ospina, citată de 90min.com.

A trecut uşor peste despărţire

James are deja o nouă relaţie, graţie bunului său amic Cristiano Ronaldo. Prezenți la un eveniment monden desfășurat acum două luni, starul portughez i-a făcut cunoștință mijlocașului de la Bayern Munchen cu una dintre cele mai frumoase rusoaice. De atunci, columbianul a păstrat legătura cu Helga Lovekaty, cei doi punând bazele unei noi relaţii.