• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Boris Becker este fanul lui Bayern, Tom Hanks este cunoscut drept un suporter al Borussiei Dortmund, însă ultima clasată din Germania, SV Darmstadt, a avut parte de o surpriză la care nici nu s-ar fi gândit.

Darmstadt, care a învins-o recent pe Borussia Dortmund, scor 2-1, producând o surpriză imensă, este singurul club european pe care îl urmărește pe Twitter fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama.

Un post de radio local din Germania a descoperit acest lucru incredibil, în condițiile în care toată lumea s-ar fi așteptat ca Obama să fie la curent cu informațiile de la echipele de top, precum Bayern, Barcelona, Real Madrid sau Manchester United.

Clubul german, aflat în mare pericol să retrogradeze din Bundesliga, la 2 ani după promovare, a speculat imediat informația, căutând astfel să fie cât mai cunoscut pe plan mondial. Iar omul cel mai potrivit să-l invite pe Obama la un meci al lui Darmstadt a fost atacantul american Terrence Boyd, care s-a născut însă în Germania, la Bremen.

"Am înțeles că noi suntem singurul club european pe care îl urmăriți pe Twitter. Este o mare onoare pentru Darmstadt. Acum, că aveți mai mult timp liber, vrem să vă invităm la un meci al nostru", a fost mesajul lui Boyd. Barack Obama nu a oferit însă niciun răspuns, până în momentul de față.

La Darmstadt a evoluat în acest sezon și Victor Obinna. Fostul star al Interului a fost dorit de Dinamo în această iarnă, însă mutarea nu s-a mai realizat.

17.000 de locuri are stadionul "Jonathan-Heimes". În acest sezon, arena poartă numele unui suporter care a murit acum aproape un an, la 26 de ani, după o lungă suferință