• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Serge Aurier, fundaşul echipei Paris Saint Germain, nu va putea fi folosit în disputa cu Arsenal, derby-ul săptămânii în Champions League. Ivorianul nu a primit viză din partea guvernului de la Londra pentru a intra pe teritoriul Marii Britanii, înaintea confruntării de miercuri seară.

Aurier nu a putut călători la Londra pentru meciul de miercuri seară, de pe Emirates, după ce biroul de Imigrări din Anglia i-a interzis intrarea pe teritoriul ţării. Fundaşului lui Paris Saint Germain nu i-a fost permisă intrarea, din cauza problemelor pe care le are cu legea, după ce anul trecut a lovit un poliţist, într-un club de noapte din Paris.

Serge Aurier a fost condamnat la două luni de închisoare, însă a făcut recurs la decizia luată de autorităţi. Oficialii campioanei Franţei sunt nemulţumiţi de decizia luată de cei de la Biroul de Imigrări din Marea Britanie, aceasta fiind şi comunicată foarte târziu.

"Paris Saint Germain regretă puternic că prezumţia de nevinovăţie nu a influenţat decizia autorităţilor britanice. În mai multe ocazii, UEFA a transmis suportul total pentru clubul PSG în problema cu autorităţile britanice, cu scopul de a păstra integritatea competiţiei. Clubul este, de asemenea, dezamăgit că decizia a fost comnicată în cursul zilei de marţi, la ora 14:00, deşi solicitarea a fost trimisă în urmă cu şase zile pentru a se găsi o soluţie în acest caz", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al campioanei Franţei.

Arsenal şi Paris Saint Germain sunt deja calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor, ambele având câte 10 puncte acumulate în grupa A. În tur, la Paris, scorul a fost egal, 1-1.