• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viktoria Plzen - FCSB 1-4. Denis Alibec a fost one-man show atât pe terenul din Cehia, cât și în vestiar. Atacantul de 26 de ani a cântat alături de colegi și i-a ironizat pe toți cei care nu au încredere în calitățile lui.

”Băăă, dar Alibec n-aleargă deloc”, a fost mesajul atacantului, după ce mulți oameni de fotbal s-au arătat nemulțumiți de greutatea considerată ridicată a acestuia.

VIDEO CU MOMENTUL COMIC CU ALIBEC

Alibec a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren: a marcat un gol și a oferit un assist prin care practic a încheiat discuția legată de echipa care va merge mai departe.

”Ne-am mobilizat, am avut atitudine, am fost un grup unit și s-a văzut lucrul acesta. Am venit în Cehia cu gândul de a câștiga. Nu a fost nicio presiune pentru noi. Noi trebuia să venim și să câștigăm, nu aveam altceva de făcut.

Asta înseamnă că avem mentalitate de învingători. Am văzut rezultatul din Cipru, îmi pare rău pentru ei, trebuie să meargă înainte. În primul rând, jucăm pentru noi și după pentru restul. Au contat primele”, a recunoscut Denis Alibec, la TVR. Fiecare jucător a avut primă de 30.000 de euro pentru calificarea în play-off-ul UCL.