• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB va juca în această seară returul cu Sporting și va încerca să se califice în grupele Champions League, după 4 ani de absență. Fostul antrenor al portughezilor, Ladislau Boloni consideră că meciul din această seară va mult mai dificil pentru echipa lui Nicolae Dică decât turul de la Lisabona.

Fostul selecționer e conștient că portughezii sunt superiori valoric celor de la FCSB, dar speră ca formația finanțată de Gigi Becali să meargă mai departe. Boloni consideră că Alibec&co nu ar trebui să joace la 0-0.

”Va fi un meci greu pentru Steaua. Este foarte important pentru ei să nu primească gol de la început. Cred că va fi un meci dificil pentru ambele echipe. Eu cred că dacă jocul ne iese vom fi mai ofensivi, dacă nu ne iese cred că ne vom strânge și vom încerca să nu luăm gol. 0-0 a fost un rezultat bun pentru Steaua afară și am văzut că au avut și câteva momente foarte bune.

Cei de la Sporting au simțit o superioritate față de noi, pentru că nu jucătorii portughezi de la Sporting ar dori să joace la Steaua, ci invers, însă această superioritate dispare când vezi că nu marchezi. Eu cred că ei sunt favoriți, dar sper ca Steaua să meargă mai departe. Cred că Steaua nu trebuie să joace la 0-0, pentru că Sporting este capabilă oricând să marcheze un gol, și celor de la Steaua le-ar fi mai ușor dacă ar da gol”, a declarat Boloni, la Digi Sport Matinal.

Partida dintre FCSB și Sporting se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT