• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Viktoria Plzen a obținut un punct în primul meci al dublei manșe de calificare din turul 3 preliminar al Champions League. Cehii au terminat la egalitate, scor 2-2, cu FCSB, chiar la București. Cu toate astea, jucătorii lui Vrba nu se consideră favoruiți înaintea returului de pe teren propriu.

Patrik Hrosovsky știe care sunt atuurile jucătorilor antrenați de Nicolae Dică și își avertisează colegii că trebuie să se apere foarte bine în fața roș-albaștrilor.

”Steaua este periculoasă, mai ales când are mingea şi atacă, deci va trebui să ne apărăm foarte bine”, a declarat Patrik Hrosovsky, în conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Mijlocașul de 25 de ani consideră că rezultatul obținut în meciul tur reprezintă un avantaj pentru ei și speră ca el și colegii săi să practice același joc precum pe Arena Națională.

”E adevărat că n-am câştigat la Bucureşti, dar am obţinut un egal. Sperăm să câştigăm meciul retur, vom vedea ce va fi. Noi sperăm să fim la fel de dezlănţuiţi ca în meciul trecut şi să reuşim să facem un meci bun. Este un meci de calificare şi va fi mult mai important felul în care jucăm.

Faţă de un meci obişnuit, este o diferenţă foarte mare. Nu se poate să fim relaxați. Aceste meciuri sunt unele de calificare, deci asta este în gândul nostru şi în subconştientul fiecăruia dintre noi încă de la început”, a mai spus Hrosovsky.

Partida dintre Viktoria Plzen și FCSB se va disputa miercuri, 2 august, de la ora 21:15 . Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT