• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicolae Dică nu a trecut încă peste eșecul cu Sporting (1-5), de pe Arena Națională. Roș-albaștrii au visat timp de trei reprize la grupele Champions League, iar tehnicianul Stelei a dezvăluit la "Fotbal Club", pe Digi Sport 1, marele său regret.

"Ne doream să ajungem în Champions League și am dat totul. Mă gândeam că puteam mai mult, am avut șansa să antrenez în Champions League. Mi-aș fi dorit să jucăm Barcelona, dar nu a fost să fie. Și când eram jucător îmi doream de fiecare dată să picăm în grupă cu Barcelona", este regretul lui Dică.

Antrenorul celor de la FCSB a povestit ce le-a transmis jucătorilor după prima repriză a meciului cu Sporting, când scorul era 1-1. Portughezii au condus cu 1-0, dar vicecampioana României a egalat prin Junior Morais.

"La pauză, eu eram încrezător. În prima repriză, Sporting a avut acel gol din aut și în rest nu au avut ocazii de a marca. Pe acest fond, am crezut că putem să facem 2-1 și să începem bine repriza a doua. Din păcate, pe acele contraatacuri, în care ei au marcat golurile 2 și 3, s-a jucat meciul.

Am cerut să fim o echipă scurtă, bine organizată în defensivă, pentru că am întâlnit o echipă valoroasă.

La 3-1 pentru ei, era foarte greu să mai întoarcem rezultatul. Alibec a avut o atitudine foarte bună și le-a pus mari probleme fundașilor lui Sporting", a mai declarat Dică.