• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Nicolae Dică se află în fața celui mai important meci din cariera sa de antrenor, de până în prezent, returul cu Sporting, din play-off-ul Champions League. Tehnicianul de 37 de ani are șanse reale să ducă echipa în grupele celei mai importante competiții intercluburi din lume, după 0-0 în tur,.

Înaintea jocului, Dică a primit sfaturi prețioase de la fostul său antrenor, Cosmin Olăroiu, tehnician cu care a reușit să ajungă în semifinalele Cupei UEFA, în 2006. Lucru confirmat de actualul antrenor al celor de la FCSB. ”Am vorbit cu Oli despre meciul de miercuri cu Sporting, normal că mi-a dat sfaturi, dar nu o să vă spun dumneavoastră acum ce am discutat”, a mărturisist antrenorul roş-albaştrilor.

Partida dintre FCSB și Sporting se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Generația roș-albaștrilor din 2006 s-a întâlnit luni seara la un restaurant în București pentru a depăna amintitri.

”Cu siguranță îmi doresc să ajungem în grupele Champions League. Am făcut-o ca jucător, am avut șansa și norocul să joc alături de niște băieți minunați, să fiu antrenat de tehnicieni de mare valoare de la care eu am învățat foarte multe. Aseară m-am bucurat că am putut să fiu alături de ei, am depănat amintiri.

Au fost lucruri frumoase de care ne-am adus aminte și cred că lucrul cel mai important este că după atâția ani reușim să ne întâlnim, iar asta este un lucru pozitiv. Asta înseamnă că atunci am fost cu adevarat un grup unit și de aceea am și făcut acele performanțe. Normal că am vorbit și despre meciul cu Sporting”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare returului cu lusitanii.

La întâlnire au participat: Cosmin Olăroiu,Nicolae Dică, Petre Marin, George Ogăraru, Gabriel Boștină, Sorin Ghionea, Vali Badea, Dorin Goian, Mirel Rădoi, Gabi Popescu, Daniel Oprița, Daniel Bălan și Sorin Paraschiv, dar și soțiile acestora.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT