• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB se află în fața unei duble cu Sporting Lisabona în urma căreia își poate asigura din nou prezența în grupele UEFA Champions League. După calificarea de la Plzen, Gigi Becali a spus că va face 4-5 transferuri, dar nu a dat nume din simplul motiv că nu știe exact și cine vor fi jucătorii pe care-i va achiziționa.

În aceste condiții, este mai mult decât limpede că Nicolae Dică se va baza pe actualul lot pentru cele două partide cu lusitanii. Tocmai de aceea, vestea revenirii lui Constantin Budescu (28 de ani) l-a bucurat foarte tare pe tehnicianul, în vârstă de 37 de ani. Staff-ul medical i-a comunicat lui Nick faptul că Budescu va fi apt de joc la meciul de la Lisabona, unul extrem de important în economia calificării.

Planic nu poate evolua cu Sporting!

Primul meci dintre Sporting și FCSB se va juca în Portugalia, la Lisabona, pe 15 august, iar returul pe 23 august, pe ”Arena Națională”, ambele partide de la ora 21:45.

Budescu a suferit o microruptură la gamba dreaptă în meciul tur cu Viktoria Plzen, scor 2-2, după care a intrat pe mâna doctorului Bogdan Codorean, medic primar ortoped, fratele lui Horea Codorean, unul dintre actualii secunzi ai lui Dică.

În afara lui Budescu, Dică mai poate primi și fundașul central mult așteptat. Așa cum digisport.ro v-a anunțat ÎN EXCLUSIVITATE, Bogdan Planic este foarte aproape de a semna un contract cu gruparea roș-albastră

Dacă Planic va semna cu roș-albaștrii zilele viitoare, atunci el va putea fi trecut și pe lista UEFA, dar va putea juca abia în faza grupelor. Și asta pentru că fundașul sârb a evoluat deja în preliminarii, în dubla dintre Vojvodina și Ruzomberok. Integralist în ambele partide, Planic nu și-a putut ajuta echipa, care a fost eliminată de către slovaci, după 2-1 în tur și 0-2 în retur.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT