• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

FCSB a susținut marți seara antrenamentul oficial înaintea returului cu Viktoria Plzen, din turul 3 preliminar al Champions League; în tur s-a terminat 2-2. Cum meciul este unul extrem de important pentru viitorul echipei, jucătorii lui Nicolae Dică sunt concentrați la maximum pe joc.

Acest lucru s-a văzut și la antrenament, unde deși s-a glumit mult și jucătorii au părut relaxați, au arătat și multă determinare. La joc s-a băgat și antrenorul echipei, care a demonstrat că nu și-a pierdut calitățile. Deși a lipsit în meciul din etapa trecută, Denis Alibec s-a pregătit normal alături de colegii săi și cel mai probabil va fi titular.

 

Faptul că jucătorii FCSB sunt uniți se poate deduce și din gestul pe care Pintilii îl pregătește pentur Alibec. Mijlocaşul vrea să-i înmâneze banderola atacantului, după ce finanțatorul echipei l-a numit căpitan pe el în locul jucătorului venit de la Astra.

În altă ordine de idei, FCSB anunță că mâine, începând cu ora 14:00, se vor pune în vânzare bilete pentru românii care vor să asiste la meci. Cehii vor deschide o casă special pentru sectorul oaspeților, iar prețul unui tichet va fi 270 de coroane, adică aproximativ 11 euro.

 

Partida dintre Viktoria Plzen și FCSB se va disputa miercuri, 2 august, de la ora 21:15 . Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT