• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Delegația roș-albaștrilor a revenit joi după-amiază la București, cu o cursă de linie, după succesul reconfortant obținut pe terenul Viktoriei Plzen, scor 1-4, care a și asigurat calificarea în play-off-ul UEFA Champions League.

Fotbaliștii lui Nicolae Dică au fost aplaudați de fanii care s-au regăsit în acel moment pe Aeroportul Henri Coandă. Bine dispuși, roș-albaștrii au evitat să ofere declarații, conform procedurilor interne, dar au răspuns afirmativ tuturor cererilor pe care le-au primit pentru a face poze.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

De departe, cel mai bine dispuși erau Denis Alibec și Mihai Bălașa. Până să iasă din aeroport, pentru a se îmbarca în mașinile personale sau în taxiuri, Bălașa, autorul golului marcat direct din lovitură liberă, a intrat în dialog cu unul dintre suporteri.

”Ronaldo! Nu, nu sunt Ronaldo. Juninho! L-ai studiat bine! Da, l-am studiat. La bilogie :)”, a replicat Bălașa, zâmbind.

 

Și Dică s-a bucurat de simpatia susținătorilor roș-albaștrilor. Tehnicianul s-a fotografiat, alături de mai mulți fani. ”Du-te Dică, du-te!” i-a transmis unul dintre suporteri tehnicianului, aluzie la cea mai recentă victorie a Stelei din grupele Champions League, 4-1 pe terenul celor de la Dinamo Kiev, din toamna lui 2006, când Dică a marcat atunci o ”dublă”.