• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Oficialii celor de la FCSB fac tot ce știu și ce pot pentru ca Budescu să poată fi apt de joc pentru meciul cu Sporting, de la Lisabona, care se va disputa marți, 15 august, de la ora 21:45, pe ”Alvelade”.

Revenit la antrenamente, coordonatorul vicecampioanei se antrnează deocamdată separat, fapt care-l face pe Nicolae Dică să fie circumspect în privința șanselor de a-l utiliza în primul meci din play-off-ul UEFA Champions League.

"Starea lui Budescu este ok în acest moment. Eu sper să-l avem la meciul tur cu Sporting, dar va fi foarte greu, pentru că la o accidentare, cum are el, se stă cam o lună. Dar, preparatorii și medicii fac tot posibilul pentru a-l pune pe picioare pe Costică", a spus Nicolae Dică, la conferința de presă, de dinaintea meciului cu CSM Poli Iași.

Concordia Chiajna - FCSB, din etapa a 4-a a Ligii 1, se va juca duminică, 6 august, la Chiajna, de la ora 21:00 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

La antrenamentul de sâmbătă dimineața, de la Baza Steaua, la care a avut acces, nu pentru foarte mult timp, și presa, Budescu s-a pregătit separat, alături de preparatorul fizic Ovidiu Kurti. Mijlocașul a lucrat exclusiv exerciții fizice, dar a arătat o determinare și o ambiție menite a întări ideea că el își dorește mai mult ca oricine să revină pe gazon cât mai repede. 

Primul meci dintre Sporting și FCSB se va juca în Portugalia, la Lisabona, pe 15 august, iar returul pe 23 august, pe ”Arena Națională”, ambele partide de la ora 21:45.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT