• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Barcelona s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Celtic și a obținut biletele pentru optimile UEFA Champions League. Ambele goluri ale partidei au fost marcate de argentinianul Lionel Messi, care a ajuns cu această ocazie la 500 de goluri în tricoul Barcelonei. După victoria din Scoția, decarul sud-american a postat un mesaj pe pagina sa oficială de facebook.

Meciul de la Glasgow a fost unul special pentru superstarul Barcelonei. Messi a semnat o dublă, acestea fiind golurile 500 și 501 ale argentinianului în tricoul formației de pe Camp Nou. De asemenea, sud-americanul este primul jucător care înscrie 100 de goluri pentru un club, în competiţiile internaţionale: 92 în UEFA Champions League, 3 în Supercupa Europei şi 5 în Campionatul Mondial al Cluburilor.

Decarul Barcelonei a apelat la contul său de facebook pentru a transmite un mesaj după victoria catalanilor din Scoția. "O prestație bună a întregii echipe ne-a ajutat să obținem o victorie importantă pe un teren special" a scris Messi după succesul echipei lui Luis Enrique în Scoția.

Primul gol al lui Messi a reprezentat şi golul 400 pe care l-a trecut în cont Barcelona de la venirea pe banca grupării catalane a lui Luis Enrique. Catalanii au ajuns la acest număr în 141 de partide, media fiind de 2,84 goluri pe meci.

VEZI AICI GOLURILE LUI MESSI