• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua a pierdut calificarea în grupele Champions League, după ce a fost învinsă de Manchester City cu scorul de 6-0 la general. Roș-albaștrii au pierdut cu 5-0 la București și1-0, aseară, la Manchester.

Profitând de absența lui Alin Toșca, care este accidentat, Bogdan Mitrea a fost titular în returul de pe Etihad. Ajuns la Steaua în această vară, jucătorul de 28 de ani a debutat, astfel, în cupele europene.

”Este un vis, vă dați seama. Să joc în Champions League și cu Manchester City este un vis, mă bucur că am avut ocazia să joc și sper să mai am ocazia și pe viitor.

Deocamdată, Europa League este mai de nivelul nostru. Având în vedere acest meci și echipele care sunt în Champions League, cred că este mai accesibilă Europa League”, a declarat Bogdan Mitrea, la finalul jocului cu City.

Steliștii au învățat din greșelile făcute în meciul tur cu City și în returul de la Manchester au făcut un meci mult mai bun decât cel de la București. Chiar dacă roș-albaștrii au pierdut ambele jocuri, cu scorul general de 6-0, Bogdan Mitrea consideră că el și colegii săi puteau face mai mult în dubla cu echipa antrenată de Pep Guardiola.

”Am făcut un meci în care ne-am organizat mai bine. Am stat bine în teren. Am învățat mult. Am văzut ce înseamnă fotbalul de calitate. Nu am avut o tactică defensivă, așa am hotărât noi să stăm, pentru că sunt jucători de mare calitate și, dacă le dai spații, ne pot surprinde și ne pot da gol foarte ușor. Ne-am organizat mai bine și am preferat să strângem culoarele.

Simțim că puteam mai mult, dar totuși trebuie să fim realiști. Manchester City este o echipa la un alt nivel, cu investiții foarte mari și ăsta este fotbalul adevarat, mai avem mult de învățat”, a mai spus Bogdan Mitrea.

Bogdan Mitrea evoluează la Steaua sub formă de împrumut. Fundașul aparține clubului Ascoli.