• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jose Mourinho este de părere că ”Manchester United a jucat un fotbal ca pe PlayStation” și în ciuda unei victorii concrete, scor 3-0, cu FC Basel, s-a declarat nemulțumit de evoluția unora dintre elevii săi. Managerul lusitan este de părere că jocul s-a schimbat odată ce echipa lui conducea pe tabelă cu 2-0.

Jose Mourinho și-a criticat jucătorii și consideră că Manchester United a făcut un ”fotbal ca pe PlayStation” împotriva lui FC Basel, în ciuda victoriei cu 3-0 din grupele Ligii Campionilor.

United, care nu mai jucase în Liga Campionilor din decembrie 2015, a reușit o victorie cu FC Basel după golurile lui Marouane Fellaini, Romelu Lukaku și Marcus Rashford, într-un meci în care Paul Pogba a suferit o accidentare serioasă. Dar, în ciuda diferenței de pe tabelă, Mourinho a susținut că este foarte nemulțumit de performanța jucătorilor săi.

”Sunt trei puncte importante obținute acasă. Până la 2-0 am fost foarte stabili, am jucat cu încredere”, a spus Mourinho.

”După 2-0, totul s-a schimbat. Ne-am oprit din joc, ne-am oprit să gândim, am încetat să jucăm serios și n-am mai luat decizii potrivite pe teren. Ne-ar fi putut pune probleme jocul unora, dar cei de la Basel nu au înscris și am obținut și al treilea gol. Dar au fost decizii proaste, a fost un fotbal fantezist, un fotbal ca pe PlayStation, bazat pe trucuri și inovații. Când nu mai jucăm serios și nu mai evoluăm ca o echipă, mie nu-mi mai place”, a mai spus managerul portughez.