• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Deși a avut o evoluție sclipitoare în partida cu Celtic, la final, Neymar Jr. a refuzat să facă schimb de tricouri cu Anthony Ralson, ba chiar şi să dea mâna cu mai tânărul lui adversar.

Neymar Jr., cel mai scump transfer din istoria fotbalului, a marcat primul gol pentru parizieni și a contribuit decisiv la reușita lui Mbappe. În cele din urmă, PSG s-a impus categoric, scor 5-0 și i-a administrat lui Celtic cea mai drastică înfrângere, pe teren propriu, din istoria participărilor în cupele europene. Însă, la final, comportamentul internaționalului brazilian a fost criticat de mai mulți specialiști. Neymar a refuzat să facă schimb de tricouri cu mai tânărul adversar Anthony Ralston în vârstă de doar 18 ani.

Comportamentul lui Neymar a fost la fel de neadecvat și pe durata meciului și i-a indicat ironic rezultatul adversarului de la Celtic (n.r. când tabela indica 3-0 pentru PSG). Neymar a ales să fie indiferent la adresa lui Ralson după ce fotbalistul în vârstă de doar 18 ani a avut mai multe intrări dure pe durata meciului.

Gestul lui Neymar, la finalul partidei: