• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dacă relaţia dintre Neymar şi Edinson Cavani este departe de a fi perfectă, cea dintre atacantul brazilian şi Kylian Mbappe e una excelentă, iar acest lucru se vede şi în modul în care cei doi se înţeleg pe teren.

Cei mai scumpi jucători din istoria fotbalului, transferaţi în această vară la Paris St. Germain, nu au avut nevoie de mult timp pentru a se adapta unul la stilul celuilalt. După succesul categoric din meciul cu Bayern Munchen, scor 3-0, Neymar nu s-a ferit să-l anunţe pe mai tânărul său coleg drept viitor câştigător al Balonului de Aur.

"Mă simt privilegiat să joc alături de el. E încă un puşti, dar e un mare jucător. Pe teren, arată ca şi cum are deja 30 de ani. Cred că e un jucător care poate face lucruri mari şi care sigur va ajunge la Balonul de Aur", a declarat brazilianul care a costat 222 de milioane de euro.

În meciul contra campioanei Germaniei, Neymar a marcat un gol, după o acţiune splendidă a lui Mbappe, şi a pasat decisiv la deschiderea scorului, reuşită de Dani Alves. La rândul său, fostul jucător de la AS Monaco, pentru care PSG a plătit 180 de milioane de euro, şi-a trecut în cont un assist, la golul lui Cavani.