• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain intenţionează să facă recurs împotriva celui de-al doilea cartonaş galben primit de mijlocaşul italian Marco Verratti, care i-a adus eliminarea în meciul de marţi cu Arsenal Londra (1-1), din grupele Ligii Campionilor. 

Verratti, avertizat prima oară în minutul 8, a încasat al doilea ''galben'' în momentele finale ale jocului după o altercaţie cu Olivier Giroud, de asemenea eliminat apoi de arbitru. Înregistrările video indică însă că italianul nu l-a atins pe atacantul francez. 

Giroud susţine că l-a obstrucţionat pe Verratti şi acesta s-a aruncat la pământ pentru a simula un atac dur. 

''Nu am înţeles de ce face asta şi i-am zis: 'Ce faci?' El s-a ridicat rapid şi apoi Marquinhos m-a împins şi nu ştiu cum Verratti a căzut a doua oară. Asta a agravat lucrurile. A fost frustrant pentru că nu sunt sigur că arbitrul a văzut ce s-a întâmplat cu adevărat. Dar Verratti este la fel de perdant ca mine, am fost surprins de conduita lui'', a precizat atacantul ''tunarilor''.

Paris St. Germain şi-a asigurat, marți, un loc în istoria Ligii Campionilor. Pentru al doilea an consecutiv, echipa din capitala Franţei a marcat primul gol din faza grupelor.

AGERPRES