• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Astra 1-1. La finalul meciului de pe Arena Națională, Gigi Becali a ținut să le reamintească jucătorilor ce primă au pentru calificarea în grupele UEFA Champions League.

Patronul roș-albaștrilor a susținut că toți jucătorii vor primi cel puțin 100.000 de euro dacă vor trece de Sporting, în dubla din play-off-ul Champions League.

”Dacă trec de Sporting au în contract. 120.000, 100.000. Și cei care nu au... asta e prima. Chiar dacă nu au în contract vor primi la fel. Cine nu are în contract va fi primi 100.000 prima dacă trec de Sporting”, a spus Becali, la finalul meciului cu Astra.

Becali are însă motive să își facă griji: doi fotbaliști de bază, Mihai Bălașa și Filipe Teixeira, s-au accidentat și pot rata meciul tur cu portughezii.

"Mâine vom şti 100% ce accidentări au Bălaşa şi Teixeira. Acesta e de fapt ghinionul din această seară, nu că nu am reuşit să câştigăm. Vom vedea exact duminică dacă pot fi recuperaţi pentru turul cu Sporting. Noi sperăm să îi avem pe teren", a spus Nicolae Dică.

Totuşi, Teixeira are şanse minime să evolueze contra lui Sporting. Portughezul a venit la autocar în cârje şi având un bandaj pe glezna stângă. Din primele informaţii, a suferit o entorsă.