• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Meciul de la Lisabona, dintre Sporting și Real Madrid, care contează pentru Grupa F a UEFA Champions League, are o dublă însemnătate pentru Cristiano Ronaldo. Real se poate califica în optimi dacă nu pierde în fața portughezilor, plus că ”CR7” va reveni pe terenul echipei la care s-a format.

Organizatorii s-au pregătit așa cum se cuvine, astfel că înaintea meciului va fi un moment festiv dedicat exclusiv lui Ronaldo. Cel puțin așa susține președintele clubului, Bruno de Carvalho.

”Am pregătit ceva de bun-venit pentru Cristiano, dar va trebui să așteptăm și să vedem cât de mult putem face în funcție de restricțiile UEFA. Ronaldo este un om al lui Sporting, astfel că el va simți și va primi sprijinul nostru ori de câte ori se va întoarce aici.

Cred că va fi un moment frumos și oamenii vor aprecia ce facem pentru unul dintre noi. Cristiano este ca un fiu pentru noi și de aceea ne-ar plăcea să-l mai avem alături de noi la un moment dat”, a spus De Carvalho.

Portughezii simt că Ronaldo pare a fi depășit forma slabă și de aceea nutresc speranța că acesta nu va marca așa cum s-a întâmplat la meciul tur de pe ”Bernabeu”, câștigat de gruparea blanco cu 2-1.

”Noi sperăm că, de data aceasta, el nu va înscrie. Mi-a plăcut mult cum am jucat în anumite momente pe Santiago Bernabeu. Sper într-o performanță similară, dar cu un final diferit”, a spus președintele celor de la Sporting.

În septembrie, în meciul tur, Real a câștigat cu mari emoții meciul cu Sporting. În minutul 88, Sporting conducea, grație golului marcat de Bruno Cesar, după care Ronaldo (89) și Morata (90+4) au întors soarta partidei când aproape nimeni nu se mai aștepta.