• Turneul WTA de la Eastbourne: Halep - Pironkova (întreruptă din cauza ploii, partida se reia joi, după ora 14:00, în direct pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Real Madrid - Legia Varşovia este prilejul perfect pentru Cristiano Ronaldo să ajungă la un record important: 100 de goluri în Liga Campionilor.

Portughezul are 98 de goluri în competiţiile europene, iar polonezii au cea mai slabă apărare din UEFA Champions League. Au primit opt goluri în primele două etape ale grupei F şi nu au marcat niciunul. Totuşi, Legia speră Intr-o minune prin care sa uite ca au trecut 21 de ani de la ultimul meci câştigat în Liga Campionilor, 1 la 0 cu Blackburn, în 1995.

"Din punctul meu de vedere, nu există diferenţe prea mari între echipele care au ajuns în această competiţie. Oamenii cred că diferenţele sunt mari, dar, chiar dacă este aşa, asta trebuie să se vadă pe teren", a spus Zidane la conferinţa de presă dinaintea partidei.

În ultima etapă din Spania, echipa lui Zidane a învins cu 6-1 la Betis. Galacticii sunt neînvinşi de 22 de partide şi au 7 victorii la rând în UEFA Champions League.

Real Madrid - Legia Varşovia poate fi urmărit în reţeaua RCS-RDS, marţi, în direct la ProTV, de la ora 21:45.