• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo a fost premiat de către două dintre cele mai mari cotidiene de sport din Spania și Italia, Marca și Gazzetta Dello Sport. Starul lui Real a primit premiul pentru cel mai bun jucător din sezonul trecut de Champions League, când a și câștigat trofeul cu madrilenii.

Portughezul a câștigat și titlul de golgheter al competiției în sezonul precedent, reușind să marcheze 16 goluri. Ronaldo a câștigat acest premiu în urma votului cititorilor celor două publicații.

Atacantul de 31 de ani a dezvăluit că nu se aștepta să bată atâtea recorduri în tricoul celor de la Real Madrid și spune că-și dorește să își încheie cariera în capitala Spaniei.

”Sper să rămân la Real și în următorii ani, este clubul pe care-l iubesc. Nu mă așteptam niciodată să ajung la aceste cifre. Știam că Real este cel mai mare club din lume, dar nu mă așteptam să bat recorduri deținute de Di Stefano și Raul. Ceea ce mă motivează să muncesc din greu este faptul că-mi doresc să scriu istorie la cel mai mare club din lume”, a declarat Ronaldo, într-un interviu pentru Marca.

Întrebat despre absențele lui Modric, accidentat în meciul cu Dortmund, și Ramos, accidentat la naționala Spaniei, Cristiano Ronaldo consideră că Realul are jucători care-i pot suplini pe cei doi.

”Avem o echipă puternică și un lot numeros, cred că putem acoperi absențele lui Luka Modric și Sergio Ramos, chiar dacă sunt jucători importanți”, a mai spus Ronaldo.

Ronaldo a vorbit și despre relația pe care o are cu Zinedine Zidane - ”El cunoaște foarte bine clubul, ceea ce este un plus, dar știe să și asculte, ceea ce este un mare avantaj. Zizou este calm, un adevărat profesionist și-i place să lucreze mult.”