• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Ajuns la Varşovia pentru partida cu Legia din Champions League, Cristiano Ronaldo s-a întâlnit în cursul zilei de marţi cu David Pawlaczyk, un băiat polonez de doar 15 ani, pe care l-a ajutat în mod indirect să iasă din comă, în urmă cu trei ani.

În luna august a anului 2013, băiatul a fost victima unui accident de circulație, fiind lovit de o mașină în timp ce se afla pe bicicletă. David Pawlaczyk a suferit multiple leziuni interne și a intrat în comă profundă.

Părinții băiatului au căutat cele mai bune clinici și cei mai buni medici pentru a-și salva fiul, iar de-a lungul lor periplu prin spitale, au decis să dea curs și unuia din cele mai bizare sfaturi primite. Un doctor, căruia i s-a povestit că David este mare fan Real Madrid și Cristiano Ronaldo, a sugerat ca băiatului să-i fie puse în căști meciurile jucate de idolul său. Au trecut câteva luni în care David asculta fiecare meci al lui Real Madrid și al Portugaliei, în care juca CR7, fără să se întâmple nimic.

Apoi, în luna noiembrie, la meciul retur de baraj dintre Portugalia și Suedia, pentru calificarea la CM 2014, s-a petrecut minunea. Cristiano Ronaldo a marcat atunci trei goluri, dar abia ultimul a avut efectul sperat de părinții lui David. Copilul s-a trezit din comă la auzul celui de-al treilea gol al lusitanului.

În timpul convalescenţei, camera de spital a lui David a fost tapetată cu posterele lui Ronaldo, băiatul reuşind în final să-și revină complet. Povestea a ajuns și la urechile lusitanului, care i-a trimis o invitație lui David și familiei sale pentru meciul cu Borussia Dortmund, din sferturile de finală ale UEFA Champions League din urmă cu două seazoane.

Acum, David și familia lui au făcut un drum de şase ore cu maşina, pentru a-și reîntâlni idolul, la Varșovia, anunță site-ul oficial al madrilenilor. Marți, lusitanul i-a primit în hotelul din Varşovia în care a fost cazată echipa Real Madrid, înaintea meciului cu Legia, programat în această seară. Cei doi se vor revedea după meci, atunci când Ronaldo îi va dărui tricoul de joc. 

Partida, spre dezamăgirea fanului de 15 ani, se va disputa fără spectatori, după incidentele provocate de fanii Legiei la meciul cu Borussia Dortmund, din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor. 

Real Madrid are, în acest moment, după trei etape, 7 puncte în Grupa F, tot atâtea câte are și Borussia Dortmund. Pe locul trei se află Sporting, cu 3, în timp ce Legia nu a acumulat niciun punct în primele trei jocuri.