• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Părăsită de fani în România - excepţie fac meciurile internaţionale - Steaua s-a simţit ca acasă pe Etihad. Cei 400 de suporteri români prezenţi pe stadionul lui City au dominat fondul sonor.

De mai bine un an şi jumătate, roş-albaştrii evoluează pe teren propriu fără aportul celor două peluze, lucru care, fără îndoială, şi-a pus amprenta asupra evoluţiilor. Fie că a fost vorba de meciuri decisive pentru titlu sau derby-uri cu Dinamo, ultraşii nu au revenit lângă Stanciu&Co, considerând că disensiunile dintre Becali şi Armată privind marca trebuie să se sfârşească.

Miercuri seară, însă, pe stadionul lui City, fotbaliştii vicecampioanei au simţit din nou că sunt cu adevărat fotbalişti. Profitând de lipsa mizei în rândul fanilor englezi, cei aproximativ 400 de fani stelişti au făcut o atmosferă fantastică. Ei au cântat continuu, dominând total fondul sonor.

De menţionat că echipa nu a fost însoţită de vreun fan din ţară, cei mai mulţi dintre cei prezenţi în tribune fiind români stabiliţi în Anglia.

Vezi mai jos imagini cu fanii Stelei, înainte de meci

Nu a fost pentru prima oară când galeria Stelei a dominat copios atmosfera pe un stadion din Anglia. Acum trei ani, în returul cu Chelsea, din optimile Europa League, aproape 4000 de români au făcut legea pe Stamford Bridge.