• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)


Clubul polonez de fotbal Legia Varşovia şi-a exprimat temerea, joi, că va fi exclus din Liga Campionilor din cauza comportamentului suporterilor, care la meciul de marţi împotriva lui Real Madrid au produs incidente, pentru a doua oară în acest sezon.

Mai mulţi suporteri polonezi au fost implicaţi în ciocniri violente cu poliţia, în afara stadionului Santiago Bernabeu. Real a câştigat partida cu scorul de 5-1.

În aceste incidente au fost rănite 12 persoane, printre care trei poliţişti spanioli, iar 13 fani ai echipei oaspete au fost arestaţi.

Legia a fost deja amendată de UEFA pentru incidentele produse de fani la meciul de acasă cu Borussia Dortmund, din luna septembrie. Campioana Poloniei va disputa cu porţile închise întâlnirea de la Varşovia împotriva lui Real, de pe 2 noiembrie.

Este a patra oară când Legia va evolua cu porţile închise la un meci din cupele europene, după ce a fost sancţionată de trei ori la partide din Europa League, începând din 2013. Acum trei ani, gruparea poloneză a fost sancţionată pentru comportamentul susţinătorilor săi la meciuri din preliminariile Ligii Campionilor, inclusiv contra Stelei Bucureşti.

"Înaintea meciului cu Real Madrid au existat sugestii neoficiale că orice infracţiune ar putea duce la excluderea noastră din competiţiile europene", a declarat Seweryn Dmowski, unul din oficialii Legiei. "Noi nu am primit nicio scrisoare oficială de la UEFA, dar comportamentul delegaţilor lor sugerează că aşa ceva este posibil", a adăugat el.

Legia este prima formaţie poloneză calificată în grupele Champions League în ultimii 20 de ani, dar a pierdut toate cele trei meciuri de până acum, iar campania sa de până acum este marcată de incidentele produse de suporteri.