• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamoviștii continuă să primească laude și aprecieri pentru farsa făcută rivalei Steaua la meciul tur cu Manchester City, din play-off-ul UCL. Fostul căpitan de echipă și, ulterior, antrenor al Stelei, Mirel Rădoi, a elogiat ideea rivalilor și nu s-a sfiit să-i numească pe fanii alb-roșiilor ”geniali”.

”Să fiu sincer, nu m-am prins din prima. Am mai stat 10 secunde să-mi dau seama. Nu-mi venea să cred... Eram uluit. A fost o idee foarte bună, dar nu ştiu cum au reuşit să păcălească atâţia oameni şi să ajungă acolo. M-au sunat oameni din Grecia, din Arabia Saudită, din Emirate să mă întrebe cum au ajuns acolo. A fost o idee genială”, a declarat Rădoi la sport.ro.

Fanii lui Dinamo au reușit o ”farsă istorică” la meciul Steaua-Manchester City 0-5, din urmă cu o săptămână, de pe Arena Națională, afișând mesajul ”Doar Dinamo București” pe toată tribuna a II-a și folosindu-se de asta chiar de fanii Stelei, care au îmbrăcat niște veste special pregătite de dinamoviști.

Mirel Rădoi, unul dintre foștii fotbaliști reprezentativi ai Stelei din ultimii 30 de ani, care a bifat și o scurtă experiență eșuată ca antrenor al roș-albaștrilor, va fi invitat într-o ediție specială a emisiunii ”Fotbal Club”, care se va difuza ÎN DIRECT, vineri, 26 august, de la ora 17:30, la Digi Sport 1.

Rădoi, care acum urmează cursurile Școlii de Antrenori de la Chișinău, va vorbi deschis despre toate problemele importante din fotbalul românesc și, evident, nu va ocoli absolut deloc nici subiectul Steaua.