• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Mircea Lucescu a reuşit să se califice în optimile de finală ale UEFA Champions League cu Shakhtar Donetsk, ocupând locul 2 în grupa H, iar acum aşteaptă tragerea la sorţi, care va avea loc pe 15 decembrie şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

În cadrul emisiunii "Fotbal Club", tehnicianul român a discutat despre adversarul pe care preferă să-l întâlnească în faza următoare a competiţiei.

"Nu am o preferinţă pentru o echipă sau alta. Poate fi Monaco. Mie şi Chelsea îmi convine foarte tare, nici Borussia Dortmund nu mi se pare de speriat", a spus Lucescu.

În opinia antrenorului de 69 de ani, exceptând trei-patru echipe, nivelul în UCL este foarte echilibrat începând cu optimile de finală.

"Avantajul e să termini pe primul loc. În afară de trei echipe extrem de puternice - Barcelona, Real Madrid şi Bayern - celelalte sunt cam de acelaşi nivel. Acesta ar fi fost avantajul primului loc, să nu întâlneşti una dintre cele trei echipe", a explicat Lucescu-

"Mai există şi avantajul echipelor din Vest, care continuă campioantele şi sunt bine pregătite. Noi întrerupem campionatul două luni", a adăugat tehnicianul lui Shakhtar.

Tragerea la sorți a meciurilor din optimile de finală ale UEFA Champions League va avea loc luni, 15 decembrie, de la ora 13:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.