• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Un episod inedit a avut loc în meciul disputat la Istanbul între Beşiktaş şi Leipzig, în UEFA Champions League. Atacantul nemţilor, Timo Werner, a cerut să fie schimbat din cauza zgomotului provocat de fanii turcilor.

Cei 36.641 de fani prezenţi pe Vodafone Stadium au ridicat serios numărul decibelilor în meciul câştigat cu 2-0. Jucătorul dorit de Real Madrid a părut vizibil afectat de zgomot şi chiar a fost înlocuit în minutul 32 cu Klostermann. 

Iniţial, cei din staff au încercat să îl ajute cu dopuri de urechi, dar varianta nu a funcţionat, el acoperindu-şi urechile cu mâinile, înainte să iasă de pe teren.

"Este imposibil să îţi pregăteşti echipa pentru o atmosferă ca asta. A fost un zgomot asurzitor şi la finalul meciului am fost afectaţi de acest lucru", a recunoscut şi antrenorul Ralph Hasenhuttl

După cele 21 de goluri înscrise în stagiunea precedentă, vârful cotat la 25 de milioane de euro și-a trecut deja în cont 6 reușite în 9 partide disputate în noua campanie.

Interesul Realului în ceea ce îl privește pe Werner despre care s-a vorbit nu este deloc surprinzător. După cedarea lui Alvaro Morata la Chelsea, singurii atacanți centrali din lotul lui Zinedine Zidane sunt Karim Benzema și Borja Mayoral.

10 milioane de euro a cheltuit Leipzig pentru a-l aduce pe Werner de la VfB Stuttgart, cu un an în urmă.