• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

Reghecampf şi Guardiola au improvizat la meciul retur de pe Etihad, din play-off-ul Ligii Campionilor. Calificarea fiind jucată de la Bucureşti, acolo unde "cetăţenii" s-au impus cu 5-0, cei doi tehnicieni şi-au permis să îşi odihnească o serie de titulari.

Antrenorul spaniol i-a folosit doar pe Stones şi Kolarov, dintre titularii de drept, oferindu-i totodată şansa debutului unui puşti de 19 ani: Pablo Maffeo.

Produs al Centrului de Copii şi Juniori al lui Espanyol, fundaşul dreapta spaniol a ajuns la echipa de tineret a formaţiei din Manchester în 2013. El a fost în ultimul sezon împrumutat la Girona, dar acum Pep a decis că are nevoie de serviciile sale, chiar dacă pe acel post îi are pe Sagna şi Zabaleta.

Maffeo a bifat, astfel, contra Stelei, primul său meci în tricoul lui City, în trecut, sub Pellegrini, el mai prinzând de doar două ori lotul (rezervă neutilizată).

La 19 ani, Maffeo a cochetat cu toate naţionalele Under ale Spaniei, el asemănându-se destul de mult ca stil cu Bellerin: are o viteză bună şi urcă destul de des în atac.

"Zabaleta e ca tatăl meu. Cum am sosit, a venit la mine să îmi vorbească. M-a întrebat despre familie, despre cum mă simt şi mi-a explicat că nu am niciun motiv să mă tem. Cred că e cea mai drăguţă persoană din lume", spunea spaniolul, în urmă cu un an, despre cel căruia i-a luat locul azi (Sagna e accidentat).