• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Pep Guardiola a revenit în postura de adversar al Barcelonei pentru a doua oară de la plecarea de pe Camp Nou şi a suferit un eşec greu de digerat. Catalanii s-au impus cu 4-0, Lionel Messi reuşind un hat-trick, iar cealaltă reuşită venind în dreptul lui Neymar, care a ratat şi un penalty.

Chiar şi aşa, Guardiola nu s-a simţit umilit pe stadionul unde a scris istorie şi a admis că un alt 0-4 reprezintă cea mai grea înfrângere a carierei, survenit în faţa rivalei Barcelonei, Real Madrid. Mai mult, ibericul a susţinut că a controlat jocul. 

VEZI AICI TOATE REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE ETAPEI UEFA CHAMPIONS LEAGUE 

"Cea mai grea înfrângere a carierei a venit în faţa Realului, atunci când eram la Bayern. A fost vorba de întreaga situaţie şi de greşelile pe care le-am făcut.

Ultima dată, cu Real în 2014, nu am avut ocazii de a marca, lucru care astăzi s-a întâmplat. Am avut şansa de a marca un gol, două. Barcelona te poate pedepsi, are multă calitate. Am controlat jocul, dar nu am marcat", a spus Pep, la finalul jocului.

Prima oară când a întâlnit Barcelona în postura de antrenor, pe banca lui Bayern, Pep a încasat un sec 0-3, cu Messi reuşind două goluri. Meciul cu Real Madrid la care face referire spaniolul s-a disputat în semifinalele UCL, în 2014, în returul de la Munchen şi s-a încheiat tot cu 0-4.