• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Leicester City şi FC Sevilla sunt singurele echipe care nu au primit gol în actuala ediţie a Ligii Campionilor, după disputarea a patru etape. Cele două formaţii ocupă primul loc în grupele în care evoluează şi sunt aproape calificate în optimile de finală.

Arsenal, Atletico Madrid, Bayern Munchen, Borussia Dortmund şi Paris Saint-Germain sunt cele cinci cluburi care şi-au asigurat deja prezenţa în optimile UCL, dar nici unul dintre ele nu a reuşit să scape fără gol primit în primele patru runde din faza grupelor.

Atletico ar fi putut fi alături de Leicester şi Sevilla, dar gruparea din capitala Spaniei a primit gol chiar în etapa a patra, în meciul de pe teren propriu cu Rostov, câştigat cu emoţii, scor 2-1, datorită dublei lui Antoine Griezmann.

O altă echipă care a început etapa a patra fără să fi primit gol era Juventus. Campioana Italiei a fost însă egalată pe final de Olympique Lyon, pe teren propriu, iar imbatibilitatea lui Gianluigi Buffon a luat sfârşit chiar la meciul 100 în UCL pentru căpitanul bianconerilor.

Astfel, Leicester şi Sevilla au rămas ultimele două formaţii care încă nu au scos mingea din propria poartă în acest sezon din Liga Campionilor.

Englezii au 10 puncte şi sunt lideri în grupa G, în care au câştigat cu Brugges (3-0), Porto (1-0) şi Copenhaga (1-0), cu danezii remizând miercuri în deplasare, scor 0-0.

Clasament grupa G

Şi Sevilla ocupă primul loc, în grupa H, în care a remizat cu Juventus (0-0) şi a învins Lyon (1-0) şi de două ori Dinamo Zagreb (1-0 şi 4-0).

Clasament grupa H