• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Argentina s-a calificat fără probleme în finala Copa America! Chiar dacă Messi nu a marcat, a reușit o ”triplă” de assist-uri și a contribuit la toate golurile echipei sale, selecționata lui Tata Martino s-a impus cu 6-1 în fața Paraguayului!

În marea finală de sâmbătă, Argentina va înfrunta echipa țării gazdă, Chile. Meciul este în direct la Digi Sport 1 de la ora 23:00.

Argentina a strălucit în semifinala cu Paraguay de la Copa America! Echipa lui Tata Martino a deschis scorul în minutul 16 prin fundașul Rojo, din centrarea lui Messi, din lovitură liberă. S-a făcut 2-0 pentru Argentina în minutul 27: Pastore a înscris după o combinație cu același Messi, care avea să fie desemnat din nou la finalul partidei ”Jucătorul Meciului”.

După ce i-a pierdut din cauza accidentărilor pe Derlis Gonzalez și Santa Cruz, Paraguayul a redus surprinzător din diferență. Lucas Barrios a marcat cu două minute înainte de pauză și oamenii lui Ramon Diaz sperau să se repete povestea din grupe când au egalat Argentina după ce au fost conduși cu 2-0.

Însă miracolul nu s-a repetat! Di Maria a înscris de două ori, după pauză, în minutele 47 și 53 și formația lui Tata Martino s-a dezlănțuit.

Kun Aguero a transformat în gol centrarea lui Di Maria în minutul 80, lăsându-i apoi locul în teren lui Higuain, iar atacantul lui Napoli a pus cireașa pe tort 3 minute mai târziu.

Argentina s-a impus cu 6-1 în fața Paraguayului și va juca sâmbătă de la 23:00 contra selecționatei din Chile în marea finală de la Copa America. Partida este în direct pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!

REZUMATUL PARTIDEI

ECHIPELE

Argentina: Romero - Zabaleta, Demichelis, Otamendi, Rojo - Biglia, Mascherano (Gago, 77), Pastore (Banega, 73) - Messi, Aguero (Higuain, 81), Di Maria
Antrenor: Gerardo Martino

Paraguay: Villar - Bruno Valdez, Aguilar, Da Silva, Piris - Derlis Gonzalez (Bobadilla, 27), Caceres, Ortiz, Edgar Benitez - Nelson Valdez (Oscar Romero, 57), Roque Santa Cruz (Lucas Barrios, 30)
Antrenor: Ramon Diaz


Min. 90 - Final de partidă. Argentina se califică în finală și va da piept cu Chile în ultimul act.

Min. 83 - GOOOOOOOOOOOOOOL!!! Higuain, abia intrat în locul lui Kun Aguero, a înscris pentru 6-1, cu un șut din centrul careului paraguayan.

Min.  80 - GOOOOOOOOOOOOOL!!! Aguero înscrie și el, după o centrare absolut perfectă a lui Di Maria, care i-a pus mingea pe cap starului lui Manchester City!

Min. 53 - GOOOOOOOOOOOOOL!! Di Maria reușește ”dubla”, după o fază creată de Messi, continuată cu un șut al lui Pastore respins de Villar în gheata lui ”Fideo”.

Min. 47 - GOOOOOOOOOOOOOL!!! Di Maria înscrie, după o pasă superbă a lui Pastore, cu un șut la colțul lung.

Min. 46 - A început partea secundă a meciului.

Min. 45 - Final de repriză.

Min. 43 - GOOOOOOOOOOOOL!!! Lucas Barrios reduce din diferență, cu un șut din marginea careului, după o greșeală a jucătorilor argentinieni!

Min. 27 - GOOOOOOOOOOOL!!! Pastore majorează diferența, cu un șut din marginea careului, după o pasă de la același Leo Messi!

Min. 15 - GOOOOOOOOOOL!!! Rojo deschide scorul din mijlocul careului, după o lovitură liberă executată de Leo Messi

Min. 1 - A început meciul.