• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

VIDEO Barcelona - Sevilla 2-0 (după prelungiri). Luis Suarez s-a accidentat în finala Cupei Spaniei și a ieșit de pe teren în lacrimi. Chiar dacă ar putea rata Copa America din cauza leziunii musculare, uruguayanul se va duce la naționala Uruguayului și va începe pregătirile.

Barcelona a câștigat trofeul, dar bucuria triumfului de pe Vicente Calderon nu i-a putut șterge golgheterului Spaniei din acest sezon tristețea pentru situația sa medicală. Și-a sunat imediat soția, chiar de pe teren, pentru a o ține la curent cu starea sa. În timpul convorbirii a părut foarte îngrijorat, iar durerile mari pe care le-a acuzat nu lasă loc de prea mult optimism, însă britanicii de la The Sun anunță că va merge la națională.

Pe 1 iunie se va prezenta Suarez la prima reprezentativă Uruguayului, în SUA, pentru a începe a doua parte a recuperării, potrivit sursei citate.

Anul trecut, Suarez nu a putut participa la Copa America din cauza suspendării primite pentru că l-a mușcat pe Giorgio Chiellini în timpului meciului dintre Uruguay și Italia, din grupele Cupei Mondiale din 2014.

La turneul final din urmă cu doi ani, din Brazilia, Suarez s-a accidentat chiar în pregătirile dinaintea competiției și a avut nevoie de o operație de urgență la genunchi, dar a fost recuperat în ultimul moment.

La Copa America 2016 (3-26 iunie), Uruguay face parte din Grupa C, alături de Mexic, Venezuela și Jamaica.

VIDEO Accidentarea lui Suarez în finala Cupei Spaniei