• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB se află într-un moment delicat, după ce deja a înregistrat trei eșecuri la rând, astfel că partida de la Timișoara, cu ACS, din ”optimile” Cupei, care se va juca diseară, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pune o presiune în plus pe vicecampioană. Niciodată, în ultimii 20 de ani, FCSB nu a ”bifat” patru înfrângeri la rând.

Nicolae Dică (37 de ani) este conștient că doar o victorie poate readuce liniștea în vestiar, dar și a patronului, dar, totuși, a decis să trateze partida de pe Bega fără cei mai importanți 13 jucători din lot. Aceștia nu au ”prins” avionul spre Timișoara.

Indiferent de situație, patru dintre jucători nu puteau evolua oricum din cauza problemelor medicale. Este vorba despre Romario Benzar, Bogdan Planic, Marko Momcilovic și Filipe Teixeira. În plus, Florin Niță, Gabriel Enache, Mihai Bălașa, Junior Morais, Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu, Constantin Budescu, Florin Tănase și Denis Alibec au fost menajați.

Totuși, Dică va trimite pe teren o echipă destul de competitivă, din care nu vor lipsi fotbaliști consacrați precum Filip, Achim, NedelcuMan, De Amorim și Gnohere.

Iată echipa pe care, cel mai probabil, Dică o va trimite în teren:  Vlad - Pleaşcă, Artur Jorge, Larie, L. Filip - Vl. Achim, Nedelcu - Golofca, Man, De Amorim - Gnohere.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Faptul că FCSB trece printr-un moment de cumpănă, ceea ce face ca staff-ul tehnic să ia măsuri de precauție, este certificat și de o reacție a lui Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB.

”Trebuie să recunoaștem că suntem într-o mică criză. Am pierdut trei meciuri la rând, dintre care două foarte importante, cu Iași și cu Astra. Astfel le-am permis celor de la CFR să se ducă la cinci puncte de noi. Nu este un capăt de țară, dar sunt totuși cinci puncte, care ne-au pus puțin pe gânduri.

Trebuie să ieșim cu bine din acest an, să nu mai facem pași greșiți, pentru că mai apoi sunt convins că echipa va arăta mult mai bine în play-off. Vom arăta cu totul altfel, pentru că atunci nu va mai fi timp pentru rotații și alte experimente”, a spus fostul mare portar.

ACS Poli Timișoara - FCSB se joacă joi, 30 noiembrie, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.