• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Adrian Neaga a debutat cu dreptul la nou sa echipă, ACS Poli Timișoara, care a bătut-o pe Chindia cu 2-0, în 16-imile Cupei României. Noul director sportiv al bănățenilor este convins că Timișoara se va salva de la retrogradare, chiar și fără cele 8 puncte cu care Poli a fost penalizată.

La finalul turului, Timișoara a ajuns la 0 puncte și este pe ultimul loc în campionat. "Jucătorii trebuie felicitați, sunt pe un drum foarte bun. Chiar am crezut că putem trece mai departe în Cupă, pentru că ultimele evoluții ne-au dat speranțe. Noi facem toate eforturile pentru ca jucătorii să aibă condiții cât mai bune.

Sunt convins că ne vom salva în acest an de la retrogradare, cred că putem rămâne în Liga 1 și fără cele 8 puncte. Totuși, sper să ne revină aceste puncte de care am fost privați", a spus Neaga, la microfonul Digi Sport.

După 4 victorii la rând, ACS Poli joaca în etapa a 14-a la Botoșani, luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT